понеділок, 2 вересня 2019 р.

Ласкаво просимо до 5-го класу!

Так називався перший урок у 2019-2020 навчалному році.
"Сьогодні  у нас – незвичайний день,адже ми відзначаємо свято першого дзвоника,який розпочне новий навчальний рік. Для вас - це незвичайний день ще й  тому. що сьогодні ви вперше переступили поріг середньої школи. П'ятий клас - це найперша її сходинка, але поступово, піднімаючись зі сходинки на сходинку, ви станете випускниками, будете такими ж красивими та розумними, як і сьогоднішні наші випускники",- саме з такими словами звернулася класний керівник до своїх п'ятикласників.
Урок проходив в ігровій формі, а доброзичлива невимушена атмосфера на уроці допомогла розвивати   позитивні уявлення про середню школу, цілі шкільного життя, колектив.





 



                            



 



 


   

Клятва дітей на щоденниках:
  
       Ми, учні 5 класу, клянемося:
         

   не запізнюватися на уроки та виховні заходи;                                                                  не 
бешкетувати, якщо це вдасться;                    ніколи не ходити в школу з невивченими уроками;                                                            не закінчувати семестр з поганими оцінками;                                                           не носити кеди та бутерброди в одному пакеті з підручниками;                                          не підкладати кнопки на стілець учителя;        ніколи не запрошувати батьків на збори за п’ять хвилин до їх початку;                               не показувати щоденник батькам у свята і дні народження!  Клянемося!!!

Картинки по запросу привітання з днем знань
 






1 коментар: